Premium Pack
Pret cu TVA inclus
Descriere
PREMIUM PACK este gandit pentru ocazii speciale. Daca aveti prieteni in vizita, planificati o petrecere sau pur si simplu doriti cea mai buna carne de vita la masa. Cu arome distincte, dar toate fragede si savuroase, piesele din Premium Pack se preteaza la frigerea pe gratar sau in tigaie pentru a obtine steakuri savuroase, dar pot fi pregatite si ca fripturi, la cuptor.
Descrierea pachetului
PREMIUM PACK contine 4 piese din carne de vita Premium Angus, din sfertul superior, produse si ambalate in ferma Karpaten Meat Group.
T-bone
este constituit din muschi si vrabioara, despartite de un os in forma de ”T”, oferind o fragezime optima si o savoare completa datorita celor doua tipuri de piese continute. Prezinta un grad ridicat de marmorare, fragezime si gust.
Antricot cu os
„Ribeye” sau Eye of the Rib se traduce anatomic prin ”ochiul coastei” fiindca provine din partea din fata a coloanei vertebrale. Este una din cele mai savuroase piese din toata carcasa, avand un grad ridicat de marmorare si un strat generos de grasime. Piesa, taiata cu os si cu capacul antricotului, ofera o aroma diferita, insa la fel de gustoasa ca varianta fara os, cu mici diferente de fragezime.
Muschi file
Avand cea mai mare fragezime dintre toate piesele, si o textura fina, muschiul file reprezinta steak-ul de cea mai buna calitate. Acesta provine din partea de coloana denumita si „short loin”. Este pozitionat langa coloana vertebrala si are forma de peste.
Chiulota
Considerata o punte de trecere intre vrabioara si pulpa, prezinta cel mai inalt grad de fragezime si marmorare din pulpa, cu un strat semnificativ de grasime in partea superioara. Este o piesa al carei muschi nu este atat de mult in miscare, de unde si nivelul ridicat de fragezime.
Informatii aditionale
Greutate: 5kg
Dimensiuni: 26x16x31 cm
Temperatura transport: pe o perioada de 36 ore intre -2 si +3 C
Temperatura de pastrare: 2-4 C
Stare de livrare: piesele sunt refrigerate
Stare carne: toate piesele sunt maturate in sistem dry-age, timp de aprox. 21 de zile si ambalate, individual, in pachete vidate
Detalii pachet: greutatile per piesa sunt aproximative si pot varia cu +/- 5%, dar per total pachetul va avea minim 5kg
Valabilitate: a se vedea pe eticheta de pe ambalaj
Valoare pachet: pretul include transport si TVA
Livrare
Ridicare personala
- La ridicarea pachetului din Sibiu se aplica un discount de 10% (per total comanda).
- Sediul Karpaten Premium Angus – Sibiu, str. Octavian Goga, nr 1
Livrare prin curier
- Livrarile se fac doar in Romania, pe întreaga suprafata a tarii.
- Comenzile plasate online sunt expediate in decurs de 3, pana la 5 zile lucratoare
- Pachetele vor ajunge la destinatie in termen de 24-36h, de la momentul expedierii de la sediul nostru.
- Dupa primirea pachetului, cutia de policarbonat si bateria de racire vor ramane la curier care le va returna la sediul nostru
- Indiferent de ziua comenzii, curierul va prelua pachetele de carne de la ferma numai in zilele de luni si miercuri, ale fiecarei saptamani, conform tabelului de mai jos:
Ziua comenzii: luni, marti, miercuri inainte de ora 09.00, ziua estimata pentru expediere miercuri
Ziua comenzii: miercuri dupa ora 09.00, joi, vineri, sambata, duminica ziua estimata pentru expediere luni
Ambalare
- Piesele din cadrul pachetelor sunt maturate, refrigerate/ congelate, ambalate in vid si aranjate in cutii de carton.
- Pentru a asigura integritatea carnii si a o pastra pe timpul transportului la o temperatura de 0 – 3°C, pachetul este introdus intr-o cutie speciala de transport frigorific, din stiropor.
- Cutia frigorifica este prevazuta cu 2 baterii de racire, deasupra cutiei de carne si dedesubtul acesteia.
- Cutia din carton contine mai multe orificii pentru a se crea o ventilatie a aerului rece si a asigura o temperatura constanta carnii.
Recomandari de depozitare
- Carnea refrigerata se pastreaza la temperaturi de maxim 4°C.
- Dezghetarea se face in frigider, in ambalajul original. Poate dura ~12-24h, in functie de dimensiunea piesei.
- Cu 2 ore inainte de gatire, ambalajul se inlatura si carnea se lasa sa respire, la temperatura camerei.
Provenienta si trasabilitate - Ferma din Sibiu
From grass to beef, from farm to your plate!
La Sibiu, intr-o zona de poveste gastronomica este produsa carnea de vita Premium Angus. Carnea este obtinuta in mod natural si sanatos, provenita de la bovine Angus crescute in conditii de mediu cu stres redus.
Calitatea superioara a carnii incepe de la o genetica de top iar de-a lungul intregului proces de productie se urmareste dezvoltarea calitatii acesteia. Dezvoltarea calitatii se realizeaza de la fatare, alaptarea vitelului de catre mama pana la 7-8 luni, cresterea in sistem extensiv de pasune, furaje naturale obtinute in cadrul fermei in perioada de iarna si retete de furajare pentru ingrasare atent selectionate conform principiilor unei agriculturi sustenabile.
Specificul carnii de bovine Angus este dat de gradul de marmorare, fragezime, suculenta si gust. Dintr-un proces de obtinere pe deplin
controlat ce creeaza puntea dintre vechiul locului si noul sistemului de crestere cu trasabilitate completa a produselor, ia nastere un
produs natural, sanatos si gustos.
Video
Opinii
Pareri Premium Pack
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.