MICI PACK
Pret cu TVA inclus
Descriere
Bucură-te de autenticitatea și savoarea unui clasic românesc, în varianta premium, cu pachetul mult așteptat- MICI PACK de la Karpaten Premium Angus! Mici pregătiți 100% cu carne de vită Angus. Un gust și o savoare a micilor cu care nu te-ai mai întâlnit, acest pachet îți va schimba cu siguranță așteptările de la o porție de mici gustoși.
La cererea celor mai pasionați iubitori de grătare și de mici din România, am creat acest pachet special care se remarcă prin aroma irezistibilă și calitatea superioară a carnii de vită Premium Angus. Micii din acest pachet vor cuceri rapid poziția de lider în topul celor mai aromati, suculenți și satisfăcători mici de grătar.
Pentru a obține această delicioasă rețetă, am ales cu grijă carnea de vită Angus de cea mai înaltă calitate, care este tocată fin și combinată cu condimente atent selecționate. Rezultatul este un amestec perfect echilibrat, care îți va încânta papilele gustative și îți va oferi o experiență culinară extraordinară.
Cu MICI PACK de la Karpaten Premium Angus, nu mai trebuie să alegi între calitate și savoare! Le ai pe ambele într-o singură comandă!
CONȚINUT: MICI PACK conține 48 buc. de mici Premium Angus (min. 4 kg), produși și ambalați în ferma Karpaten Meat Group.
MICI
Carnea de mici este pregătită într-un mix echilibrat de carne de vită Angus, tocată, cu sare, cimbru și alte condimente. În procesul de producție, imediat după transarea carnii, carnea tocată intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură păstrarea tuturor proprietăților acesteia, datorită vitezei de congelare și temperaturii extrem de scăzute. Se pot frige la grătar sau la tigaie, pentru a obține niște mici suculenți și savuroși
Greutate: 4 kg – 4.5kg
Dimensiuni: 26x16x31 cm
Temperatura transport: pe o perioadă de 36 ore între -2 și +3 C
Temperatura de păstrare: 2-4 C
Stare de livrare: congelați
Stare carne: carnea care intră în compoziția micilor este din piese refrigerate
Detalii pachet: greutățile per piesă sunt aproximative și pot varia cu +/- 5%, dar per total pachetul va avea minim 4 kg
Valabilitate: a se vedea pe eticheta de pe ambalaj
Valoare pachet: prețul include transport și TVA
Livrare prin curier:
Livrările se fac doar în România, pe întreaga suprafață a țării.
Comenzile plasate online sunt expediate în decurs de 3, până la 5 zile lucrătoare
Pachetele vor ajunge la destinație în termen de 24-36h, de la momentul expedierii de la sediul nostru.
După primirea pachetului, cutia de policarbonat și bateria de răcire vor rămâne la curier care le va returna la sediul nostru.
Indiferent de ziua comenzii, curierul va prelua pachetele de carne de la ferma numai în zilele de luni și miercuri, ale fiecărei săptămâni, conform tabelului de mai jos:
ziua comenzii: luni, marți, miercuri înainte de ora 09.00
sau miercuri după ora 09.00, joi, vineri, sâmbătă, duminică
ziua estimată pentru expediere: Miercuri
respectiv Luni.
Ambalare
Piesele din cadrul pachetelor sunt maturate, refrigerate/ congelați, ambalate în vid și aranjate în cutii de carton.
Pentru a asigura integritatea carnii și a o păstra pe timpul transportului la o temperatură de 0 – 3°C, pachetul este introdus într-o cutie specială de transport frigorific, din stiropor.
Cutia frigorifică este prevăzută cu 2 baterii de răcire, deasupra cutiei de carne și dedesubtul acesteia.
Cutia din carton conține mai multe orificii pentru a se crea o ventilație a aerului rece și a asigura o temperatură constantă carnii.
Recomandări de depozitare
Carnea refrigerată se păstrează la temperaturi de maxim 4°C.
Dezghețarea se face în frigider, în ambalajul original. Poate dura ~12-24h, în funcție de dimensiunea piesei.
Cu 2 ore înainte de gătit, ambalajul se înlătură și carnea se lasă să respire, la temperatura camerei.
Proveniența și trasabilitate - Ferma din Sibiu
La Sibiu, într-o zonă de poveste gastronomică este produsă carnea de vită Premium Angus. Carnea este obținută în mod natural și sănătos, provenită de la bovine Angus crescute în condiții de mediu cu stres redus. Calitatea superioară a carnii începe de la o genetică de top, iar de-a lungul întregului proces de producție se urmărește dezvoltarea calității acesteia. Dezvoltarea calității se realizează de la fătare, alăptarea vițelului de către mamă până la 7-8 luni, creșterea în sistem extensiv de pășune, furaje naturale obținute în cadrul fermei în perioada de iarnă și rețete de furajare pentru îngrășare atent selecționate conform principiilor unei agriculturi sustenabile. Specificul carnii de bovine Angus este dat de gradul de marmorare, fragezime, suculență și gust. Dintr-un proces de obținere pe deplin controlat ce creează puntea dintre vechiul locului și noul sistemului de creștere cu trasabilitate completă a produselor, ia naștere un produs natural, sănătos și gustos.
Opinii
Pareri MICI PACK
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.