Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
176
In stoc
150003609
In stoc
150003610
In stoc
150003611
In stoc
150003612
In stoc
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Felii de trufe negre liofilizate, TRF, 10g
169100% trufe de Burgundia (Tuber uncinatum) Ingrediente, compozitie: 100% trufe de Burgundia liofilizate (Tuber uncinatum) Proces de fabricatie: Dupa spalare, ciupercile liofilizate sunt...
Felii de trufe negre uscate, Transylvania's Finest Foods, 10g
176Mod de preparare: inainte de utilizare va recomandam sa inmuiati feliile de trufe in apa calduta pentru cateva minute. Apoi le puteti folosi pentru a va pregati retetele preferate. De exemplu,...
Peleti din lemn aromatizati natural cu Foi de Dafin 500g, V6BBQ by Fuchs
150003609Peletii din lemn aromatizati natural cu foi de dafin sunt potriviti pentru toate modelele de afumatori (smokere) si gratare. Utilizati peletii aromatizati in gratare cu capac sau smoker pentru a...
Peleti din lemn aromatizati natural cu Rozmarin, 500g, V6BBQ by Fuchs
150003610Peletii din lemn aromatizati natural cu rozmarin sunt potriviti pentru toate modelele de afumatori (smokere) si gratare. Utilizati peletii aromatizati in gratare cu capac sau smoker pentru a...
Peleti din lemn aromatizati natural cu Salvie, 500g, V6BBQ by Fuchs
150003611Peletii din lemn aromatizati natural cu salvie sunt potriviti pentru toate modelele de afumatori (smokere) si gratare. Utilizati peletii aromatizati in gratare cu capac sau smoker pentru a obtine...
Peleti din lemn aromatizati natural cu Usturoi, 500g, V6BBQ by Fuchs
150003612Peleti din lemn aromatizati natural cu Usturoi, 500g, V6BBQ by Fuchs Peletii din lemn aromatizati natural cu usturoi sunt potriviti pentru toate modelele de afumatori (smokere) si gratare....
Rozmarin macinat, Fuchs, 250g
150000517Rozmarin macinat, Fuchs, 250g Utilizare: Rozmarinul ofera o aroma complexa, perfect complementara cu ulei, unt, smantana si branza. Este, de asemenea, un partener ideal in marinadele pentru...
Rozmarin macinat, Fuchs, 500 g
150000523Rozmarin macinat, Fuchs, 500 g Utilizare: 5. Cu o aroma complexa, rozmarinul se imbina armonios cu ulei, unt, smantana sau branza, oferind o experienta gustativa rafinata. Este, de asemenea,...
Rozmarin maruntit, Fuchs, 250g
150000166Rozmarin maruntit, Fuchs, 250g Utilizare: Aroma complexa a rozmarinului se combina armonios cu ulei, unt, smantana sau branza. Este, de asemenea, o optiune excelenta in marinadele pentru...
Rozmarin maruntit, Fuchs, 500g
150000118Rozmarin maruntit, Fuchs, 500g Utilizare: Rozmarinul imbogateste nenumarate feluri de mancare din bucataria mediteraneeana. Da o aroma deosebita carnii de miel si de oaie, vitel, fripturii de...
Sare de mare cu trufe albe, TRF, 60g
170Sare de mare Maldon obisnuita cu trufe albe liofilizate (Tuber magnatum) Ingrediente, compozitie: Sare de mare Maldon obisnuita, 10% trufe albe (Tuber magnatum), arome Proces de fabricatie:...
Trufe negre congelate Calitatea 1 - 1kg
178Se pastreaza congelate la -18°C. Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se folosesc in aceeasi zi. Nu trebuie decongelate complet si se prelucreaza (feliaza, toaca) ca si trufele proaspete.
Trufe Negre Julienne, TRF, 100g
162Trufe de vara (Tuber aestivum) in ulei de masline presat la rece. Ingrediente, compozitie: 60% ciuperci cu trufe de vara (Tuber aestivum), ulei de masline presat la rece, sare, arome. Proces...
Trufe negre maruntite, TRF, 100g
161Sos de trufe de vara (Tuber aestivum) Ingrediente, compozitie: 60% ciuperci cu trufe de vara (Tuber aestivum), ulei de masline, sare, arome. Proces de fabricatie: Dupa spalare, ciupercile...
Veloute cu trufe si zbarciogi, TRF, 100g
166Morel (Morchella sp.) Sos de ciuperci cu trufe de vara (Tuber aestivum) Ingrediente, compozitie: 40% zbarciogi (Morchella sp.), ulei de masline, 10% trufe de vara (Tuber aestivum), arome,...
Trufe negre congelate Calitatea 2 - 1kg
179Se pastreaza congelate la -18°C. Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se folosesc in aceeasi zi. Nu trebuie decongelate complet si se prelucreaza (feliaza, toaca) ca si trufele proaspete.