Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Oregano, Fuchs, 110g
150002230Oregano, Fuchs, 110g Utilizare: Oregano este ideal pentru diferite feluri de mancaruri din legume, carne, pentru sosuri, pizza, paste, peste la gratar. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Oregano, Fuchs, 200g
150001303Oregano, Fuchs, 200g Utilizare: Oregano este ideal pentru diferite feluri de mancaruri din legume, carne, pentru sosuri, pizza, paste, peste la gratar. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Oregano, Fuchs, 40g
150002231Utilizare: Oregano este ideal pentru diferite feluri de mancaruri din legume, carne, pentru sosuri, pizza, paste, peste la gratar. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie . Ingrediente:...
Patrunjel, Fuchs, 100g
150000159Patrunjel, Fuchs, 100g Utilizare: Patrunjelul are o aroma intensa si proaspata. Patrunjelul este un condiment care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Patrunjelul este originar din...
Patrunjel, Fuchs, 200g
150000144Patrunjel, Fuchs, 200g Utilizare: Cu o aroma intensa si proaspata, patrunjelul este un condiment esential in orice bucatarie. Originar din zona mediteraneeana, acesta a fost utilizat inca...
Patrunjel, Fuchs, 50g
150000544Utilizare: Pentru supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste sau pui. Ingrediente: frunze de patrunjel deshidratate si maruntite Poate contine urme...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....