Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Oregano, Fuchs, 110g
150002230Oregano, Fuchs, 110g Utilizare: Oregano este ideal pentru diferite feluri de mancaruri din legume, carne, pentru sosuri, pizza, paste, peste la gratar. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Oregano, Fuchs, 200g
150001303Oregano, Fuchs, 200g Utilizare: Oregano este ideal pentru diferite feluri de mancaruri din legume, carne, pentru sosuri, pizza, paste, peste la gratar. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Oregano, Fuchs, 40g
150002231Utilizare: Oregano este ideal pentru diferite feluri de mancaruri din legume, carne, pentru sosuri, pizza, paste, peste la gratar. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie . Ingrediente:...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...