Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Anason intreg, Fuchs, 180g
150000256Anason intreg, Fuchs, 180g Utilizare: Anasonul are o putere aromatica si da chiar si in doze mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust fin. De asemenea, se potriveste...
Anason stelute, Fuchs, 350g
150000315Anason stelute, Fuchs, 350g Utilizare : Anasonul emana o aroma puternica si ofera, chiar si in cantitati mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust rafinat. De asemenea, se...
Hribi uscati, Transylvania's Finest Foods, 100g
143Produs romanesc, 100% natural, fara conservanti, fara coloranti sau arome artificiale. Hribii sunt un gen de ciuperci din familia Basidiomycota din familia Boletaceae al carui nume generic este...
Scortisoara batoane 8 cm, Fuchs, 300g
150000480Scortisoara batoane 8 cm, Fuchs, 300g Utilizare: Batoanele de scortisoara sunt folosite la marinade, sosuri sau punch-uri si se indeparteaza chiar inainte de servire. Aroma scortisoarei se...
Scortisoara macinata, Fuchs, 1000g
150000122Scortisoara macinata, Fuchs, 1000g Utilizare: Prin adaugarea scortisoarei macinate, preparatele dulci, cum ar fi salatele de fructe, dulciurile cu lapte sau cele de Craciun, bauturile calde...
Scortisoara macinata, Fuchs, 550g
150000145Scortisoara macinata, Fuchs, 550g Utilizare: Scortisoara macinata modifica deserturile, precum salatele de fructe, dulciurile cu lapte, cele de Craciun, bauturile calde si compoturile,...
Anason macinat, Fuchs, 500g
150000284Anason macinat, Fuchs, 500g Utilizare: Anasonul are o aroma puternica si da, chiar si in doze mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust fin. De asemenea, se potriveste...
Jumatati de hribi in ulei, Transylvania’s Finest Foods, 200g
157Aceste ciuperci sunt foarte delicioase, cu o textura si aroma unica. Conservate in ulei de masline, isi vor pastra proprietatile si aroma pentru o perioada indelungata, astfel incat pot fi...