Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Curry, Fuchs, 1000g
150000125Curry, Fuchs, 1000g Utilizare: Curry este un amestec de condimente mediu-picant, cu o nota usor dulce. Se foloseste pentru mancaruri cu orez, peste, carne de miel, porc, carne de vita sau...
Curry, Fuchs, 200g
150000533Curry, Fuchs, 200g Utilizare: Curry Gold elephant stil englezesc este un amestec de condimente, ideal proportionat, pe care il puteti folosi la pregatirea mancarurilor din carne de pasare,...
Curry, Fuchs, 500g
150000173Curry, Fuchs, 500g Utilizare: Curry este un amestec de condimente mediu-picant, cu o nota usor dulce. Se foloseste pentru mancaruri cu orez, peste, carne de miel, porc, carne de vita sau...
Ghimbir bucati, Fuchs, 450g
150000257Ghimbir bucati, Fuchs, 450g Utilizare: Tocat marunt, ghimbirul are o aroma fructata si placuta. Este indispensabil in bucataria asiatica. Cantitate neta: 450 g
Ghimbir macinat, Fuchs, 400g
150000040Ghimbir macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Ghimbirul macinat ofera o nota iute-fructata si o aroma intensa. Se recomanda adaugarea acestuia in preparatele culinare spre sfarsitul procesului de...
Tarhon maruntit, Fuchs, 130g
150000175Tarhon maruntit, Fuchs, 130g Tarhonul are un gust dulce patrunzator, imbinat cu nuante dulci si piperate. Multe plante isi pierd aroma specifica in timpul gatitului, dar nu si tarhonul. Prin...
Tarhon maruntit, Fuchs, 200g
150000128Tarhon maruntit, Fuchs, 200g Utilizare : Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete...
Tarhon, Fuchs, 40g
150000543Tarhon, Fuchs, 40g Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete pentru salate. Condimentele...
Ghimbir macinat, Fuchs, 800g
150000041Ghimbir macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Ghimbirul macinat are un gust iute-fructat si o aroma puternica. Se adauga in mancaruri spre finalul prepararii deoarece gustul iute se pierde daca...