Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Ghimbir macinat, Fuchs, 400g
150000040Ghimbir macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Ghimbirul macinat ofera o nota iute-fructata si o aroma intensa. Se recomanda adaugarea acestuia in preparatele culinare spre sfarsitul procesului de...
Mustar boabe, Fuchs, 1100g
150000222Mustar boabe, Fuchs, 1100g Utilizare: Mustarul boabe este ingredientul ideal pentru prepararea muraturilor (castraveti, gogosari, sfecla rosie, dovlecei), precum si pentru marinatele din...
Mustar pudra, Fuchs, 350g
150000515Mustar pudra, Fuchs, 350g Utilizare: Mustarul pudra este folosit pentru prepararea diverselor mixuri de condimente sau pentru prepararea mustarului de casa. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Mustar pudra, Fuchs, 700g
150000521Mustar pudra, Fuchs, 700g Utilizare: Mustarul pudra este folosit pentru prepararea diverselor mixuri de condimente sau pentru prepararea mustarului de casa. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Salvie, Fuchs, 150g
150000252Salvie, Fuchs, 150g Utilizare: Salvia se distinge prin gustul sau proaspat, picant si usor amarui, insotit de un miros puternic si la fel de aromat. Este un condiment clasic in bucataria...
Salvie, Fuchs, 250g
150000251Salvie, Fuchs, 250g Utilizare: Salvia are un gust proaspat, picant, usor amarui. Mirosul este puternic si la fel de aromat. Salvia este un condiment clasic in bucataria italiana. Printre...
Ghimbir bucati, Fuchs, 450g
150000257Ghimbir bucati, Fuchs, 450g Utilizare: Tocat marunt, ghimbirul are o aroma fructata si placuta. Este indispensabil in bucataria asiatica. Cantitate neta: 450 g
Mustar boabe, Fuchs, 600g
150000223Mustar boabe, Fuchs, 600g Utilizare: Mustarul boabe este ingredientul ideal pentru prepararea muraturilor (castraveti, gogosari, sfecla rosie, dovlecei), precum si pentru marinatele din peste...
Ghimbir macinat, Fuchs, 800g
150000041Ghimbir macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Ghimbirul macinat are un gust iute-fructat si o aroma puternica. Se adauga in mancaruri spre finalul prepararii deoarece gustul iute se pierde daca...