Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Ghimbir bucati, Fuchs, 450g
150000257Ghimbir bucati, Fuchs, 450g Utilizare: Tocat marunt, ghimbirul are o aroma fructata si placuta. Este indispensabil in bucataria asiatica. Cantitate neta: 450 g
Ghimbir macinat, Fuchs, 400g
150000040Ghimbir macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Ghimbirul macinat ofera o nota iute-fructata si o aroma intensa. Se recomanda adaugarea acestuia in preparatele culinare spre sfarsitul procesului de...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Patrunjel, Fuchs, 100g
150000159Patrunjel, Fuchs, 100g Utilizare: Patrunjelul are o aroma intensa si proaspata. Patrunjelul este un condiment care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Patrunjelul este originar din...
Patrunjel, Fuchs, 200g
150000144Patrunjel, Fuchs, 200g Utilizare: Cu o aroma intensa si proaspata, patrunjelul este un condiment esential in orice bucatarie. Originar din zona mediteraneeana, acesta a fost utilizat inca...
Patrunjel, Fuchs, 50g
150000544Utilizare: Pentru supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste sau pui. Ingrediente: frunze de patrunjel deshidratate si maruntite Poate contine urme...
Ghimbir macinat, Fuchs, 800g
150000041Ghimbir macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Ghimbirul macinat are un gust iute-fructat si o aroma puternica. Se adauga in mancaruri spre finalul prepararii deoarece gustul iute se pierde daca...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....