Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Fenicul intreg, Fuchs, 500g
150000526Fenicul intreg, Fuchs, 500g Utilizare: Feniculul are o aroma complexa, dulceaga in principal. Semintele de fenicul sunt potrivite pentru diverse feluri de mancare grase. Ele se potrivesc cu...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Patrunjel, Fuchs, 100g
150000159Patrunjel, Fuchs, 100g Utilizare: Patrunjelul are o aroma intensa si proaspata. Patrunjelul este un condiment care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Patrunjelul este originar din...
Patrunjel, Fuchs, 200g
150000144Patrunjel, Fuchs, 200g Utilizare: Cu o aroma intensa si proaspata, patrunjelul este un condiment esential in orice bucatarie. Originar din zona mediteraneeana, acesta a fost utilizat inca...
Patrunjel, Fuchs, 50g
150000544Utilizare: Pentru supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste sau pui. Ingrediente: frunze de patrunjel deshidratate si maruntite Poate contine urme...
Fenicul intreg, Fuchs, 250g
150000509Fenicul intreg, Fuchs, 250g Utilizare: Feniculul emana o aroma complexa, predominant dulceaga. Semintele de fenicul sunt ideale pentru diverse tipuri de mancaruri bogate. Se potrivesc bine...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....
Fenicul macinat, Fuchs, 350g
150000513Fenicul macinat, Fuchs, 350g Utilizare: Feniculul are o aroma complexa, predominant dulceaga. Este folosit pentru paine, asezonarea mancarurilor din legume si peste, pentru muraturi din...