Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Fenicul intreg, Fuchs, 500g
150000526Fenicul intreg, Fuchs, 500g Utilizare: Feniculul are o aroma complexa, dulceaga in principal. Semintele de fenicul sunt potrivite pentru diverse feluri de mancare grase. Ele se potrivesc cu...
Ghimbir macinat, Fuchs, 400g
150000040Ghimbir macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Ghimbirul macinat ofera o nota iute-fructata si o aroma intensa. Se recomanda adaugarea acestuia in preparatele culinare spre sfarsitul procesului de...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Fenicul intreg, Fuchs, 250g
150000509Fenicul intreg, Fuchs, 250g Utilizare: Feniculul emana o aroma complexa, predominant dulceaga. Semintele de fenicul sunt ideale pentru diverse tipuri de mancaruri bogate. Se potrivesc bine...
Ghimbir bucati, Fuchs, 450g
150000257Ghimbir bucati, Fuchs, 450g Utilizare: Tocat marunt, ghimbirul are o aroma fructata si placuta. Este indispensabil in bucataria asiatica. Cantitate neta: 450 g
Ghimbir macinat, Fuchs, 800g
150000041Ghimbir macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Ghimbirul macinat are un gust iute-fructat si o aroma puternica. Se adauga in mancaruri spre finalul prepararii deoarece gustul iute se pierde daca...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....
Fenicul macinat, Fuchs, 350g
150000513Fenicul macinat, Fuchs, 350g Utilizare: Feniculul are o aroma complexa, predominant dulceaga. Este folosit pentru paine, asezonarea mancarurilor din legume si peste, pentru muraturi din...