Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Fenicul intreg, Fuchs, 500g
150000526Fenicul intreg, Fuchs, 500g Utilizare: Feniculul are o aroma complexa, dulceaga in principal. Semintele de fenicul sunt potrivite pentru diverse feluri de mancare grase. Ele se potrivesc cu...
Ghimbir bucati, Fuchs, 450g
150000257Ghimbir bucati, Fuchs, 450g Utilizare: Tocat marunt, ghimbirul are o aroma fructata si placuta. Este indispensabil in bucataria asiatica. Cantitate neta: 450 g
Ghimbir macinat, Fuchs, 400g
150000040Ghimbir macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Ghimbirul macinat ofera o nota iute-fructata si o aroma intensa. Se recomanda adaugarea acestuia in preparatele culinare spre sfarsitul procesului de...
Fenicul intreg, Fuchs, 250g
150000509Fenicul intreg, Fuchs, 250g Utilizare: Feniculul emana o aroma complexa, predominant dulceaga. Semintele de fenicul sunt ideale pentru diverse tipuri de mancaruri bogate. Se potrivesc bine...
Ghimbir macinat, Fuchs, 800g
150000041Ghimbir macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Ghimbirul macinat are un gust iute-fructat si o aroma puternica. Se adauga in mancaruri spre finalul prepararii deoarece gustul iute se pierde daca...
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...
Fenicul macinat, Fuchs, 350g
150000513Fenicul macinat, Fuchs, 350g Utilizare: Feniculul are o aroma complexa, predominant dulceaga. Este folosit pentru paine, asezonarea mancarurilor din legume si peste, pentru muraturi din...