Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Curry, Fuchs, 1000g
150000125Curry, Fuchs, 1000g Utilizare: Curry este un amestec de condimente mediu-picant, cu o nota usor dulce. Se foloseste pentru mancaruri cu orez, peste, carne de miel, porc, carne de vita sau...
Curry, Fuchs, 200g
150000533Curry, Fuchs, 200g Utilizare: Curry Gold elephant stil englezesc este un amestec de condimente, ideal proportionat, pe care il puteti folosi la pregatirea mancarurilor din carne de pasare,...
Curry, Fuchs, 500g
150000173Curry, Fuchs, 500g Utilizare: Curry este un amestec de condimente mediu-picant, cu o nota usor dulce. Se foloseste pentru mancaruri cu orez, peste, carne de miel, porc, carne de vita sau...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Patrunjel, Fuchs, 100g
150000159Patrunjel, Fuchs, 100g Utilizare: Patrunjelul are o aroma intensa si proaspata. Patrunjelul este un condiment care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Patrunjelul este originar din...
Patrunjel, Fuchs, 200g
150000144Patrunjel, Fuchs, 200g Utilizare: Cu o aroma intensa si proaspata, patrunjelul este un condiment esential in orice bucatarie. Originar din zona mediteraneeana, acesta a fost utilizat inca...
Patrunjel, Fuchs, 50g
150000544Utilizare: Pentru supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste sau pui. Ingrediente: frunze de patrunjel deshidratate si maruntite Poate contine urme...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....