Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Curcuma bucati, rasnita, Fuchs, 62g
150002291 Disponibil in multiplu de: 3Curcuma bucati, rasnita, Fuchs, 62g Utilizare: Curcuma poate fi folosita la diferite preparate precum orez, pilaf, paella, curry-uri, carne de pui sau peste, diferite retete din bucataria...
Curcuma, Fuchs, 1000g
150000336Curcuma, Fuchs, 1000g Utilizare: Mirosul de curcuma este deseori descris ca fiind putin capricios, pentru ca buchetul de lemn dulce surprinde cu note de plante. Gustul sau, totusi, are o...
Curcuma, Fuchs, 500g
150000337Curcuma, Fuchs, 500g Utilizare: Curcuma poate fi utilizata in diverse preparate, cum ar fi orez, pilaf, paella, curry-uri, carne de pui sau peste, si in diverse retete inspirate din bucataria...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Tarhon maruntit, Fuchs, 130g
150000175Tarhon maruntit, Fuchs, 130g Tarhonul are un gust dulce patrunzator, imbinat cu nuante dulci si piperate. Multe plante isi pierd aroma specifica in timpul gatitului, dar nu si tarhonul. Prin...
Tarhon maruntit, Fuchs, 200g
150000128Tarhon maruntit, Fuchs, 200g Utilizare : Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete...
Tarhon, Fuchs, 40g
150000543Tarhon, Fuchs, 40g Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete pentru salate. Condimentele...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....