Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Anason intreg, Fuchs, 180g
150000256Anason intreg, Fuchs, 180g Utilizare: Anasonul are o putere aromatica si da chiar si in doze mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust fin. De asemenea, se potriveste...
Anason stelute, Fuchs, 350g
150000315Anason stelute, Fuchs, 350g Utilizare : Anasonul emana o aroma puternica si ofera, chiar si in cantitati mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust rafinat. De asemenea, se...
Curcuma bucati, rasnita, Fuchs, 62g
150002291 Disponibil in multiplu de: 3Curcuma bucati, rasnita, Fuchs, 62g Utilizare: Curcuma poate fi folosita la diferite preparate precum orez, pilaf, paella, curry-uri, carne de pui sau peste, diferite retete din bucataria...
Curcuma, Fuchs, 1000g
150000336Curcuma, Fuchs, 1000g Utilizare: Mirosul de curcuma este deseori descris ca fiind putin capricios, pentru ca buchetul de lemn dulce surprinde cu note de plante. Gustul sau, totusi, are o...
Curcuma, Fuchs, 500g
150000337Curcuma, Fuchs, 500g Utilizare: Curcuma poate fi utilizata in diverse preparate, cum ar fi orez, pilaf, paella, curry-uri, carne de pui sau peste, si in diverse retete inspirate din bucataria...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Anason macinat, Fuchs, 500g
150000284Anason macinat, Fuchs, 500g Utilizare: Anasonul are o aroma puternica si da, chiar si in doze mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust fin. De asemenea, se potriveste...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....