Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Busuioc, Fuchs, 150g
150000171Busuioc, Fuchs, 150g Utilizare: Busuiocul emana un parfum dulce si usor piperat, adaugand preparatelor o nota placuta de prospetime. Acest condiment confera un caracter rafinat si proaspat...
Busuioc, Fuchs, 300g
150000124Busuioc, Fuchs, 300g Utilizare: Busuiocul este aromat, dulce si piperat in mod placut, imprumutand mancarii o aroma proaspata. Busuiocul da o aroma rafinata si proaspata diferitelor feluri de...
Scortisoara batoane 8 cm, Fuchs, 300g
150000480Scortisoara batoane 8 cm, Fuchs, 300g Utilizare: Batoanele de scortisoara sunt folosite la marinade, sosuri sau punch-uri si se indeparteaza chiar inainte de servire. Aroma scortisoarei se...
Scortisoara macinata, Fuchs, 1000g
150000122Scortisoara macinata, Fuchs, 1000g Utilizare: Prin adaugarea scortisoarei macinate, preparatele dulci, cum ar fi salatele de fructe, dulciurile cu lapte sau cele de Craciun, bauturile calde...
Scortisoara macinata, Fuchs, 550g
150000145Scortisoara macinata, Fuchs, 550g Utilizare: Scortisoara macinata modifica deserturile, precum salatele de fructe, dulciurile cu lapte, cele de Craciun, bauturile calde si compoturile,...
Busuioc, Fuchs, 65g
150000532Busuioc, Fuchs, 65g Utilizare: Se foloseste dupa gust pentru a da o aroma proaspata si rafinata salatelor, ciorbelor, sosurilor si mancarurilor dumneavoastra. Ingrediente: busuioc...
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...