Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Chimion macinat, Fuchs, 400g
150001279Chimion macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Chimionul este intens, cald-picant, lemnos. Este folosit pentru asezonarea mancarurilor de varza, tocanite de miel, porc, gasca, cartofi copti,...
Chimion macinat, Fuchs, 800g
150001277Chimion macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Chimionul emana o nota intensa, calda si usor picanta, cu accente lemnoase. Este utilizat pentru a condimenta preparatele cu varza, tocanite de miel,...
Mustar boabe, Fuchs, 1100g
150000222Mustar boabe, Fuchs, 1100g Utilizare: Mustarul boabe este ingredientul ideal pentru prepararea muraturilor (castraveti, gogosari, sfecla rosie, dovlecei), precum si pentru marinatele din...
Mustar pudra, Fuchs, 350g
150000515Mustar pudra, Fuchs, 350g Utilizare: Mustarul pudra este folosit pentru prepararea diverselor mixuri de condimente sau pentru prepararea mustarului de casa. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Mustar pudra, Fuchs, 700g
150000521Mustar pudra, Fuchs, 700g Utilizare: Mustarul pudra este folosit pentru prepararea diverselor mixuri de condimente sau pentru prepararea mustarului de casa. Dozaj recomandat: dupa reteta...
Mustar boabe, Fuchs, 600g
150000223Mustar boabe, Fuchs, 600g Utilizare: Mustarul boabe este ingredientul ideal pentru prepararea muraturilor (castraveti, gogosari, sfecla rosie, dovlecei), precum si pentru marinatele din peste...
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...