Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Chimion macinat, Fuchs, 400g
150001279Chimion macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Chimionul este intens, cald-picant, lemnos. Este folosit pentru asezonarea mancarurilor de varza, tocanite de miel, porc, gasca, cartofi copti,...
Chimion macinat, Fuchs, 800g
150001277Chimion macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Chimionul emana o nota intensa, calda si usor picanta, cu accente lemnoase. Este utilizat pentru a condimenta preparatele cu varza, tocanite de miel,...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Rozmarin macinat, Fuchs, 250g
150000517Rozmarin macinat, Fuchs, 250g Utilizare: Rozmarinul ofera o aroma complexa, perfect complementara cu ulei, unt, smantana si branza. Este, de asemenea, un partener ideal in marinadele pentru...
Rozmarin macinat, Fuchs, 500 g
150000523Rozmarin macinat, Fuchs, 500 g Utilizare: 5. Cu o aroma complexa, rozmarinul se imbina armonios cu ulei, unt, smantana sau branza, oferind o experienta gustativa rafinata. Este, de asemenea,...
Rozmarin maruntit, Fuchs, 250g
150000166Rozmarin maruntit, Fuchs, 250g Utilizare: Aroma complexa a rozmarinului se combina armonios cu ulei, unt, smantana sau branza. Este, de asemenea, o optiune excelenta in marinadele pentru...
Rozmarin maruntit, Fuchs, 500g
150000118Rozmarin maruntit, Fuchs, 500g Utilizare: Rozmarinul imbogateste nenumarate feluri de mancare din bucataria mediteraneeana. Da o aroma deosebita carnii de miel si de oaie, vitel, fripturii de...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....