Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Chimion macinat, Fuchs, 400g
150001279Chimion macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Chimionul este intens, cald-picant, lemnos. Este folosit pentru asezonarea mancarurilor de varza, tocanite de miel, porc, gasca, cartofi copti,...
Chimion macinat, Fuchs, 800g
150001277Chimion macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Chimionul emana o nota intensa, calda si usor picanta, cu accente lemnoase. Este utilizat pentru a condimenta preparatele cu varza, tocanite de miel,...
Maghiran maruntit, Fuchs, 120g
150000151Maghiran maruntit, Fuchs, 120g Utilizare: Pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole, tocanita de legume. Pentru preparate de carne de gasca, rata, iepure, berbec, miel,...
Maghiran maruntit, Fuchs, 250g
150000137Maghiran maruntit, Fuchs, 250g Utilizare: Potrivit pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole, si tocanita de legume. Excelent si in preparatele din carne de gasca,...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
150000126Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este un condiment adaugat dupa gust in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi. Este recomandat sa fie introdus in...
Maghiran macinat, Fuchs, 250g
150000518Maghiran macinat, Fuchs, 250g Utilizare: Util pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole si tocanita de legume. Se potriveste de asemenea in preparatele cu carne de...
Maghiran macinat, Fuchs, 500g
150000524Maghiran macinat, Fuchs, 500g Utilizare: Pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole, tocanita de legume. Pentru preparate de carne de gasca, rata, iepure, berbec, miel,...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....