Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
159
In stoc
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Cana de sticla pentru ceai cu sita, Bioteaque - Tea for one
159Cana de sticla cu sita din otel inoxidabil.
Cana Enzian, Bioteaque, 350ml
160Cana din portelan cu maner si imprimeu decorativ pe marginea interioara (imprimare interior gri-albastru). Calitate premium Capacitate 0,35l Sita din otel inoxidabil nr. IV se potriveste...
Sare de mare iodată, Fuchs, pungă 1500g
150002522Sare de mare iodată, Fuchs, pungă 1500g Ingrediente: sare de mare, iodat de potasiu (minim 42 mg/kg, maxim 67,2 mg/kg). Poate contine urme de: telina, mustar, susan. Cantate neta:...
Sare de mare, Fuchs, 1000g
150002521Sare de mare, Fuchs, 1000g Utilizare: Sarea de mare rafineaza multe feluri de mancare din carne, legume si peste. Dozaj: dupa gust Ingrediente: sare de mare, iodat de potasiu....
Sare de mare, Fuchs, rasnita, 110g
150002478 Disponibil in multiplu de: 3Sare de mare, Fuchs, rasnita, 110g Sarea de mare este obtinuta prin evaporarea apei de mare. Sarea de mare are un continut ridicat de minerale esentiale. Utilizare: Rasnita reincarcabila, cu...
Sare roz himalaya Fuchs rasnita, 100g
150002570 Disponibil in multiplu de: 3Sare roz himalaya Fuchs rasnita, 100g Utilizare: Rasnita reincarcabila, cu mecanism de rasnire ceramic.Proaspat rasnita, sarea de Himalaya rafineaza multe feluri de mancare din carne, legume...
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...