Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Busuioc, Fuchs, 150g
150000171Busuioc, Fuchs, 150g Utilizare: Busuiocul emana un parfum dulce si usor piperat, adaugand preparatelor o nota placuta de prospetime. Acest condiment confera un caracter rafinat si proaspat...
Busuioc, Fuchs, 300g
150000124Busuioc, Fuchs, 300g Utilizare: Busuiocul este aromat, dulce si piperat in mod placut, imprumutand mancarii o aroma proaspata. Busuiocul da o aroma rafinata si proaspata diferitelor feluri de...
Ghimbir macinat, Fuchs, 400g
150000040Ghimbir macinat, Fuchs, 400g Utilizare: Ghimbirul macinat ofera o nota iute-fructata si o aroma intensa. Se recomanda adaugarea acestuia in preparatele culinare spre sfarsitul procesului de...
Ghimbir bucati, Fuchs, 450g
150000257Ghimbir bucati, Fuchs, 450g Utilizare: Tocat marunt, ghimbirul are o aroma fructata si placuta. Este indispensabil in bucataria asiatica. Cantitate neta: 450 g
Busuioc, Fuchs, 65g
150000532Busuioc, Fuchs, 65g Utilizare: Se foloseste dupa gust pentru a da o aroma proaspata si rafinata salatelor, ciorbelor, sosurilor si mancarurilor dumneavoastra. Ingrediente: busuioc...
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...
Ghimbir macinat, Fuchs, 800g
150000041Ghimbir macinat, Fuchs, 800g Utilizare: Ghimbirul macinat are un gust iute-fructat si o aroma puternica. Se adauga in mancaruri spre finalul prepararii deoarece gustul iute se pierde daca...