Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Boia afumata, Fuchs 500 g
150001309Boia afumata, Fuchs 500 g Utilizare: Avand o subtila nota de fum, boiaua dulce afumata se foloseste in preparatele cu cartofi, peste, spanac si fasole. Doza recomandata: dupa gust sau...
Boia afumata, Fuchs, 170g
150002239Boia afumata, Fuchs, 170g Utilizare: Cu nuanta sa delicata de fum, boiaua dulce afumata confera savoare preparatelor cu cartofi, peste, spanac si fasole. Cantitatea recomandata: ajustata...
Boia dulce, Fuchs, 175g
150000538Boia dulce, Fuchs, 175g Utilizare: Boiaua de ardei dulce imbogateste preparatele cu o nuanta dulceag-fructata, fiind un element esential in bucataria sud-europeana si in meniurile cu accente...
Boia dulce, Fuchs, 500g
150000156Boia dulce, Fuchs, 500g Utilizare: Boiaua de ardei dulce ofera un caracter dulceag-fructat preparatelor, fiind omniprezenta in bucataria sud-europeana si in meniurile cu influente exotice....
Boia iute, Fuchs, 500g
150000157Boia iute, Fuchs, 500g Utilizare: Are o aroma fina si foarte iute. Pentru: gulas unguresc, mancare sarbeasca cu carne si orez. Se asociaza cu carnea de vita, porc, pui, cu peste, oua si...
Maghiran maruntit, Fuchs, 120g
150000151Maghiran maruntit, Fuchs, 120g Utilizare: Pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole, tocanita de legume. Pentru preparate de carne de gasca, rata, iepure, berbec, miel,...
Marar, Fuchs, 175g
150000232Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Maghiran macinat, Fuchs, 250g
150000518Maghiran macinat, Fuchs, 250g Utilizare: Util pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole si tocanita de legume. Se potriveste de asemenea in preparatele cu carne de...
Marar, Fuchs, 85g
150000545Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul adauga o nota rafinata si versatila in bucatarie, potrivindu-se perfect in ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne, oua, legume si branzeturi....