Horeca
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Anason intreg, Fuchs, 180g
150000256Anason intreg, Fuchs, 180g Utilizare: Anasonul are o putere aromatica si da chiar si in doze mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust fin. De asemenea, se potriveste...
Anason stelute, Fuchs, 350g
150000315Anason stelute, Fuchs, 350g Utilizare : Anasonul emana o aroma puternica si ofera, chiar si in cantitati mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust rafinat. De asemenea, se...
Curcuma bucati, rasnita, Fuchs, 62g
150002291 Disponibil in multiplu de: 3Curcuma bucati, rasnita, Fuchs, 62g Utilizare: Curcuma poate fi folosita la diferite preparate precum orez, pilaf, paella, curry-uri, carne de pui sau peste, diferite retete din bucataria...
Curcuma, Fuchs, 1000g
150000336Curcuma, Fuchs, 1000g Utilizare: Mirosul de curcuma este deseori descris ca fiind putin capricios, pentru ca buchetul de lemn dulce surprinde cu note de plante. Gustul sau, totusi, are o...
Curcuma, Fuchs, 500g
150000337Curcuma, Fuchs, 500g Utilizare: Curcuma poate fi utilizata in diverse preparate, cum ar fi orez, pilaf, paella, curry-uri, carne de pui sau peste, si in diverse retete inspirate din bucataria...
Anason macinat, Fuchs, 500g
150000284Anason macinat, Fuchs, 500g Utilizare: Anasonul are o aroma puternica si da, chiar si in doze mici, produselor de patiserie, painii si prajiturilor, un gust fin. De asemenea, se potriveste...
Cimbru, Fuchs, 150g
150000172Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul este utilizat in preparatele culinare care includ carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie....
Cimbru, Fuchs, 350g
150000179Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Fuchs, 75g
150000546Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte pentru: preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, in supe, ciorbe sau...