Cartofi la cuptor și guacamole
19.10.2023Ingrediente pentru cartofi zdrobiți:
1 kg Cartofi copți sau fierți in coajă
2 linguri uIlei de măsline
Sare
1 lingură fix pentru cartofi de la Fuchs
Ingrediente pentru guacamole:
Un avocado copt
Sucul de la un sfert de lime
Un sfert de ceapă
Un sfert de roșie
Puțin pătrunjel (sau coriandru)
Condiment pentru guacamole de la Fuchs
Mod de preparare:
1. Am zdrobit cartofii fierți cu ajutorul unui pahar.
2. Am presărat sare pe cartofi, i-am stropit cu puțin ulei de măsline, apoi am adăugat fix pentru cartofi de la Fuchs.
3. Am dat cartofii la cuptor la 180°C pentru aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc și devin crocanți la exterior.
4. Am curățat de coajă un avocado copt și l-am pus într-un bol. Am stors sucul de la un sfert de lime deasupra.
5. Am tăiat mărunt un sfert de ceapă și un sfert de roșie și le-am pus peste avocado. Am adăugat pătrunjel și condiment pentru guacamole de la Fuchs după gust.
6. Am scos cartofii din cuptor și am servit imediat cu guacamole.