BUTCHERS PACK
Pret cu TVA inclus
Descriere
Contine:
Diafragma (skirt steak) 1.4kg
Ceafa 1.2kg
Scamone 1.4kg
Produs în Romania / Ferma din Sibiu
BUTCHERS PACK aduce o noua selectie de carne de vita Angus, in magazinul nostru online. 3 piese mai putin intalnite dar spectaculoase in aroma si textura, pentru gatirea pe grill sau in tigaie. Totodata sunt potrivite pentru fripturi sau salate, ceafa si diafragma putand fi si marinate in prealabil.
Descrierea pachetului:
BUTCHERS PACK contine 4 kg de carne de vita Premium Angus, produse si ambalate in ferma Karpaten Meat Group.
Diafragma (skirt steak)
Diafragma este tesutul muscular care separa partile toracice de cele abdominale, impartind carcasa de vita in doua parti “piept” si “partea abdominala”. Piesa are multe fibre longitudinale, e puternic vascularizata, cu un continut caloric scazut, bogata in nutrienti si aroma. Se recomanda pentru preparate la tigaie, grill, gratar, inabusita la cuptor sau frigarui.
Ceafa
Reprezinta piesa care se gaseste in interiorul coastelor, fiind o continuare inspre gat a antricotului. Este o piesa intens marmorata frageda si suculenta. Se poate folosi la grill, marinare, fripturi si preparate in tigaie.
Scamone
Provine din piesa chiulota si se obtine prin indepartarea picanhiei, ramanand asa numita ”inima de chiulota”. Chiar daca nu are multe insertii de grasime, este o piesa frageda, cu textura fina, ce poate fi gatita ca altenativa la steak, direct pe gratar.
Informatii aditionale:
Greutate: min. 4 kg
Dimensiuni: 26x16x31 cm
Temperatura transport: pe o perioada de 36 ore intre -2 si +3 C
Temperatura de pastrare: 2-4 C
Stare de livrare: diafragma este congelata, restul de piese sunt refrigerate.
Stare carne: toate piesele sunt maturate in sistem dry-age, timp de aprox. 21 de zile si ambalate, individual, in pachete vidate
Detalii pachet: greutatile per piesa sunt aproximative si pot varia cu +/- 5%, dar per total pachetul va avea minim 4 kg
Valabilitate: a se vedea pe eticheta de pe ambalaj
Livrare prin curier:
- Livrarile se fac doar în Romania, pe intreaga suprafata a tarii.
- Comenzile plasate online sunt expediate in decurs de 3, pana la 5 zile lucratoare
- Pachetele vor ajunge la destinatie în termen de 24-36h, de la momentul expedierii de la sediul nostru.
- Dupa primirea pachetului, cutia de policarbonat si bateria de racire vor ramane la curier care le va returna la sediul nostru.
- Indiferent de ziua comenzii, curierul va prelua pachetele de carne de la ferma numai în zilele de luni si miercuri, ale fiecarei saptamani, conform tabelului de mai jos:
ziua comenzii: luni, marti, miercuri înainte de ora 09.00
sau miercuri dupa ora 09.00, joi, vineri, sambata, duminica
ziua estimata pentru expediere: Miercuri
respectiv luni.
Ambalare
- Piesele din cadrul pachetelor sunt maturate, refrigerate/ congelate, ambalate in vid si aranjate în cutii de carton.
- Pentru a asigura integritatea carnii si a o pastra pe timpul transportului la o temperatura de 0 – 3°C, pachetul este introdus intr-o cutie speciala de transport frigorific, din stiropor.
- Cutia frigorifica este prevazuta cu 2 baterii de racire, deasupra cutiei de carne si dedesubtul acesteia.
- Cutia din carton contine mai multe orificii pentru a se crea o ventilatie a aerului rece si a asigura o temperatura constanta carnii.
Recomandari de depozitare
- Carnea refrigerata se pastreaza la temperaturi de maxim 4°C.
- Dezghetarea se face in frigider, in ambalajul original. Poate dura ~12-24h, în functie de dimensiunea piesei.
- Cu 2 ore inainte de gatire, ambalajul se înlatura si carnea se lasa sa respire, la temperatura camerei.
Provenienta si trasabilitate - Ferma din Sibiu
La Sibiu, intr-o zona de poveste gastronomica este produsa carnea de vita Premium Angus. Carnea este obtinuta in mod natural si sanatos, provenita de la bovine Angus crescute în conditii de mediu cu stres redus. Calitatea superioara a carnii începe de la o genetica de top, iar de-a lungul intregului proces de productie se urmareste dezvoltarea calitatii acesteia. Dezvoltarea calitatii se realizeaza de la fatare, alaptarea vitelului de catre mama pana la 7-8 luni, cresterea in sistem extensiv de pasune, furaje naturale obtinutein cadrul fermei in perioada de iarna si retete de furajare pentru îngrasare atent selectionate conform principiilor unei agriculturi sustenabile. Specificul carnii de bovine Angus este dat de gradul de marmorare, fragezime, suculenta si gust. Dintr-un proces de obtinere pe deplin controlat ce creeaza puntea dintre vechiul locului si noul sistemului de crestere cu trasabilitate completa a produselor, ia nastere un produs natural, sanatos si gustos.
Opinii
Pareri BUTCHERS PACK
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.